Om oss

Vi är ett litet, ungt företag med stort hjärta, lång erfarenhet, gedigen kunskap och stort kontaktnät. Vi brinner för det vi gör, dvs. att hjälpa andra att hjälpa oss alla. En bättre, mer ekonomisk och framför allt (klimat)smartare energiförsörjning vore ju toppen, eller hur? Kan vi dessutom hjälpa till att göra allt enklare och roligare, även i det lilla, med praktiska och intelligenta lösningar, då är allt vunnet. T.ex. i stugan, kolonilotten, husbilen, husvagnen, båten eller andra ställen där tillgång på el inte finns eller är oekonomiskt att installera. Och vill man vinna rejält, och har möjlighet och utrymme, då är en egen solcellsanläggning kopplad mot elnätet, med eller utan batteribackup en ekonomiskt mycket fördelaktig och miljöriktig lösning över tid.

Noga utvalda produkter

Alla produkter vi marknadsför är mycket noga utvalda. De är alla av absolut högsta kvalité, effektivitet, funktionalitet och mervärde, särskilt i förhållande till det pris du betalar. Vi lägger mycket tid på att ta fram de absolut bästa produkterna till bästa möjliga pris. Vi tycker det är viktigt att du känner trygghet i att den investering du gör är rätt, inte bara när det är dags att betala. Vi vill att du även framöver ska känna att du tog rätt beslut när du valde oss som leverantör.

Om vi lyckas i vår strävan att göra dig nöjd har vi nått långt, men vi stannar inte där, vi vill att du ska vara så nöjd att du vill komma tillbaka till oss. Gör du det kanske du också vill rekommendera oss till andra. Det är vårt mål, för då kan vi hjälpa ännu fler till ännu bättre, mer ekonomiska, roligare, och smartare energilösningar.

Naturligtvis använder vi egenproducerad el från egna solceller.

Vår solcellspark (se bild nedan) består av totalt 72st 270Watts polykristallina solpaneler. Då lämplig takyta inte finns, den är vänd åt fel håll och skuggad av mycket träd, valde vi istället att montera panelerna på markstativ då en bit lämplig outnyttjad mark utan någon nämnvärd skuggning fanns tillgänglig. Ett egenkonstruerat markstativ valdes för att se om det kunde vara ett enkelt och ekonomiskt alternativ för dig som vill göra jobbet själv och samtidigt spara en slant. Den totala installerade effekten på 19,44 Kwp valdes för att täcka hela vår normala förbrukning på årsbasis. Anläggningen är uppkopplad via en 3-fas MPPT inverter mot vanliga elnätet för att enkelt och fördelaktigt kunna sälja överskottsel när solen skiner och köpa tillbaka den när solen skiner som mest med sin frånvaro, som t.ex. nattetid och vid dåligt väder.