Bygg åt mig

Dessvärre måste vi, efter moget övervägande, meddela att vi har beslutat oss för att inte längre tillhandahålla montering av våra produkter.

Detta beror på den allmänna konkurrensen på marknaden och på att vi har svårt att få tag i tillräckligt bra och kompetent personal för monteringarna. Vi är helt enkelt för små för att kunna ha egen dedikerad monteringspersonal och att hyra in personal i dagsläget är extremt svårt då erfarna montörer är en bristvara.

Därför rekommenderar vi dig som vill ha ett nyckelfärdigt paket, och som vill spara en slant, att först kontakta oss för en offert på ett komplett montagepaket som innehåller all nödvändig utrustning, helt efter dina önskemål och förutsättningar. Om du vill och kan göra monteringen själv går det bra, vi guidar dig gärna igenom det du inte har 100% koll på.

Alternativt kontaktar du ett företag i din närhet som kan utföra monteringen åt dig på ett betryggande sätt. Om de inte har egna elektriker, eller om du vill göra monteringen själv, kontakta en elektriker separat. Du får inte koppla in en ny anläggning mot allmänna elnätet själv.