Bygg åt mig

Om du tycker att allt känns för svårt, krångligt eller helt enkelt bara vill slippa allt besvär, om du känner Bygg åt mig, då ska du beställa en nyckelfärdig anläggning av oss, driftsatt och klar, inklusive allt!

Då tar vi hand om rubbet, även de anmälningar som behövs, ev. bygglov, solcellsbidrag, kontakt med elektriker och nätägare, etc. Du behöver helt enkelt inte bekymra dig över huvud taget. Kontakta oss här så kommer vi och besöker dig när det passar dig bäst. Du bestämmer sedan från det underlag och offert vi skickar dig om du vill gå vidare eller inte.

Och du, eftersom vi vet att vi är bra på det vi gör och dessutom håller mycket bra priser, särskilt i förhållande till den kvalité och mervärde du får när vi gör jobbet, är vi så säkra på att du kommer att tycka om det du ser att vi bjuder på besöket, projekteringen och offerten, oavsett om du väljer att gå vidare med oss eller inte! Du tar alltså ingen som helst risk i att kontakta oss för att se vad vi kan åstadkomma med just dina förutsättningar. Du får dessutom möjligheten att känna oss lite extra på pulsen när vi träffas. Det tycker vi är viktigt.

Om du vill veta mer om vad som ingår i ett nyckelfärdigt system från oss klickar du på länken nedan. Den öppnas då i en ny flik i din webbläsare.

Innehåll solcellspaket